Kaais Zomercarnaval Oosterhout 2011

Zaterdag 3 en zondag 4 september 2011 vindt in het Noord-Brabantse Oosterhout voor de derde maal het Kaais Zomercarnaval plaats. Zaterdagavond begint op de Heuvel om 19.00 uur een Tropische Culturele Markt en om 19.45 uur een programma met een workshop zumba / salsa en optredens van onder meer Django Wagner, danseressen, La Fiëtsa Band. Hoogtepunt is de Carnavalsparade op zondag; de route is aangepast en begint en eindigt op Heuvel.

 

Om 12.00 uur gaan de bareilanden open en beginnen de Tropische Braderie op de Heuvel/Slotlaan, kindervertier en de Dj op het podium heuvel. Vanaf 12.00 uur begint het opstellen van de reclameoptocht en vanaf 12.30 uur van de groepen op de Heuvel / Slotlaan / Heuveleind. Om 13.45 uur is de opening met een brassband en de aankomst van Miss Zomercarnaval. Om 13.40 uur knipt de Queen het lint door en begint de reclameoptocht vanaf Heuvel. Om 14.00 uur start de Praaloptocht vanaf Heuvel / Slotlaan / Heuveleind. Tussen start en finish zijn verschillende optredens op Heuvel. Om 16.00 uur is de grand finale van de parade met aansluitend optredens van samba- en brassbands. Om 19.00 uur is de prijsuitreiking voor de deelnemers op podium Heuvel met daarna tot 21.00 uur een programma met optredens.

Lees ook:Kaais Zomercarnaval in Oosterhout
Lees ook:Kaais Zomercarnaval in Oosterhout
Lees ook:Ortel Zomercarnaval Rotterdam 2010
Lees ook:Zomercarnaval Rotterdam 2009
Lees ook:Zomercarnaval Rotterdam 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>