Havenfestival IJmuiden 2011

Zaterdag 27 en zondag 28 augustus 2011 is de vissershaven van IJmuiden het decor van de 8e editie van het Havenfestival (2013: klik hier), met een indrukwekkende scheepsvloot, straattheater en muzikale optredens. Net als vorige edities zijn de Trawlerkade, rond de kop van de haven en in de Vissershaven van IJmuiden omgetoverd tot festivalterrein.

Met meerdere podia, een Spiegeltent, een nautisch programma met een vlootschouw van oude vissersschepen en moderne bedrijfsschepen, kunst op de kade, de expositie over het DNA van IJmuiden, shantykoren en kindervertier. Zaterdagavond vindt vanaf 18.00 uur het jaarlijks terugkerende Diner op de Kade plaats (bij slecht weer overdekt). Minerva vaart tweemaal per dag voor een twee uur durende tocht rond. Young Arts is een organisatie uit de IJmond die kunst toegankelijk maakt voor jongeren, door jong talent een podium te bieden en ze in aanraking te brengen met bekende artiesten. Tijdens het havenfestival komt Young Art met een programma met ontroerende verhalen en humoristische gedichten, op het strand van IJmuiden.

Lees ook:Havenfestival IJmuiden 2012
Lees ook:Havenfestival 2010 en PreSail IJmuiden
Lees ook:Havenfestival IJmuiden
Lees ook:Havenfestival IJmuiden 2009
Lees ook:Havenfestival IJmuiden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>