Circus Renz terug in Amsterdam

Tot en met zondag 4 september 2011 is Circus Renz terug in Amsterdam en heeft haar tenten opgeslagen bij de Zuidas, hoek Beethovenstraat/ Boelelaan (2013: klik hier). Het Nederlands Nationaal Circus Herman Renz viert honderd jaar circustraditie en pakt groot uit met de jubileumvoorstelling ‘Celebration’: een kleurrijke show met een keur aan internationale artiesten. Verrassende circusacts en bijzondere dierennummers, geïnspireerd op de geschiedenis van het klassieke circus. De show is een ode aan het klassieke circus mét dieren.

 

Circus Renz hecht veel waarde aan goede behandeling van dieren en presenteert alleen diervriendelijke shows. Tom Dieck jr. is terug met zijn act met vijf machtige leeuwen, waarvoor hij de‘Bronzen Clown’ won op het prestigieuze circusfestival van Monte Carlo. Ook Michel Jarz is weer van de partij, dit keer met zes Arabische volbloed paarden. Ingo Stiebner laat in zijn act een perfecte samenwerking met twee zeeleeuwen zien. Zijn derde zeeleeuw Lola, doet even niet mee: zij is onlangs bevallen van een zeeleeuwtje.

 

De Hongaar Karl Ranwell fascineert met zijn act ‘Tempojonglagage’, supersnel jongleren met maar liefst zeven kegels en vijf ballen. Jonge Cubaanse artiesten verzorgen acrobatische acts en twee dames vertonen hun kunsten aan touwen en trapesen hoog in de lucht. Clowns, danseressen, een live orkest en een flitsende lichtshow maken het programma compleet. Snelle changementen zijn een teken dat het team perfect samenwerkt. Een aanrader!

Lees ook:Circus Renz terug in Haarlem
Lees ook:Circus Renz in Amsterdam
Lees ook:Circus Renz in Amsterdam
Lees ook:Circus Herman Renz toert door Nederland
Lees ook:Zestigjarig Circus Elleboog in Carré

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>