Circus Renz in Amsterdam

Vrijdag 30 juli 2010 is de première van Circus Renz in Amsterdam, op de Europaboulevard bij de RAI (mei 2012: klik hier). Tot en met zondag 22 augustus is ‘Jungle Fantasy’ in Amsterdam te zien, de nieuwe productie van Circus Herman Renz: een avontuurlijke circusshow met internationale topacts. Tom Dieck jr verzorgt de openingsact met vijf machtige leeuwen: op het circusfestival van Monte Carlo won hij de ‘Bronzen Clown’. Michel Jarz presenteert zijn exotentableau met zebra’s, guanaco’s, kamelen en runderen. 

 

Daarnaast is de top uit de acrobatiekwereld aanwezig: het Russische krachtpatserduo Serjo bijvoorbeeld, de zeskoppige trapeze-formatie Flying Neces uit Brazilië en verder onder meer Ghanese dansers, African Acrobats krachtacrobaten, zebra’s, kamelen, guanaco’s en runderen, de bekende clowns Milko & Frenky en een finale met maar liefst 1500 liter water in de piste. Voorstellingsdata en tickets: zie website. Amsterdammers waren in rep en roer door een mysterieus blauw licht dat dinsdagavond 3 augustus boven de stad hing. Sommige mensen belden  de politie en ook stadszender AT5 kreeg tips binnen, dat er een UFO boven de stad zou hangen. Bron van alle onrust bleek een lasergun, die circus Renz naast de tent heeft gezet om de nieuwe show extra glans te geven.  

Lees ook:Circus Renz in Amsterdam
Lees ook:Circus Renz terug in Haarlem
Lees ook:Circus Herman Renz toert door Nederland
Lees ook:Circus Renz terug in Amsterdam
Lees ook:Beestenbende in de stad

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Circus Renz in Amsterdam

  1. Jochem

    Renz heeft weer een oudbollige show met irritante clowns en een olifanten-act en trapeze-act die ze al drie jaar hebben. Kom eens met iets nieuws. Roncalli was geweldig!!! Daar kun je een voorbeeld aannemen. Ik ga niet meer naar Renz, zonde van je geld.

      /   Reply  / 
  2. annet

    toch doen jij en ik het hun niet na!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>