Park Open – zomerconcerten in Sonsbeek Arnhem

Park Sonsbeek in Arnhem beleeft deze zomer de 21e jaargang van Park Open. Het slechte weer speelde in juni parten, maar 26 juni ging de reeks zondagse zomerconcerten dan toch echt van start op de Ronde Weide van Park Sonsbeek. Zondag 3 juli 2011 klinken van 14.00 tot 17.0 uur Jamaicaanse klanken door het park, ‘alsof de legendarische Bob Marley heel even terug is’, meldt de website. De toegang is gratis, maar het is aan te raden vroeg te komen om een plekje pop het gras te bemachtigen.

 

Hoofdact is Kenny B & Benaissa scoorde dit jaar een nummer-1 hit met ‘Yu Faya’; in hun thuisland Suriname boekt de band al geruime tijd hit na hit. Iedere zondag tot en met 21 augustus biedt Park Open een gratis muziekprogramma. Arnhem verliest deze zomer een ander zomers evenement: Rio aan de Rijn. Vorig jaar deed een schietincident, waarbij een dodelijk slachtoffer viel, het zomercarnaval van Arnhem de das om.

Lees ook:Arnhem: Sonsbeek 2008 ‘Grandeur’
Lees ook:Arnhem: tot en met 18 september Sonsbeek ’16 Transcation
Lees ook:Sonsbeek Theater Avenue
Lees ook:Sonsbeek TheaterAvenue – 17 t/m 20 augustus
Lees ook:Snow Patrol speelt 1,45 uur op Rockin’Park Nijmegen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>