Afsluitende Pasar Malam 2010 in Rijswijk

Zaterdag 13 en zondag 14 november 2010 vindt in Expo Rijswijk (de voormalige Evenementenhal) de 10e editie plaats van de Pasar Malam Rijswijk: de afsluitende pasar van het jaar 2010 (editie voorjaar 2012: klik hier). Twee dagen oriëntaalse jaarmarkt met allerlei kraampjes, een rustieke Aziatische sfeer, exotisch eten, swingende muziek en dansshows.

 

Verschillende bands, dansgroepen en solisten maken deze laatste pasar van het jaar tot een swingend feest: naast optredens is er voldoende ruimte om zelf mee te dansen. Er zijn verschillende restaurants en snackstands aanwezig met hapjes, drankjes en complete maaltijden. Op de markt is van alles te vinden: Boeddhabeelden, houtsnijwerk, wajangpoppen, mineralen, Indonesische cd’s en dvd’s, sieraden, kleding, bamboemeubelen en cadeauartikelen. Verder geeft een masseur oosterse massage en voorspelt een handlezer de toekomst. De deuren zijn zondag geopend van 12.00 tot 22.00 uur en zondag tot 20.00 uur. Tickets zijn te koop bij de kassa van Expo Rijswijk en kosten € 8,=; voor 65-plussers € 6,= en voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar € 3,=.

Lees ook:Pasar Malam Rijswijk
Lees ook:Pasar Malam Rijswijk 2011
Lees ook:Pasar Malam Rijswijk
Lees ook:Pasar Malam en Eibertjesmarkt Nunspeet
Lees ook:Pasar Malam in Expo Rijswijk

1 Reacties // Reageer

One thought on “Afsluitende Pasar Malam 2010 in Rijswijk

  1. AzieZo

    Als je geïnteresseerd bent in Boeddhabeelden en het lukt je niet om de Pasar Malam Rijswijk te bezoeken, ga dan naar http://www.AzieZo.com. Je vindt hier een grote collectie Boeddhabeelden en lifestyle artikelen uit Azië.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>