Gratis tickets te krijgen voor concert Of Montreal in de Melkweg

Zaterdag 9 oktober 2010 geeft Of Montreal een concert in de Melkweg in Amsterdam. De band is ‘muzikaal gezien en qua uiterlijke verschijning kleurrijk en extravagant’, meldt de website. Of Montreal staat bekend om uitzinnige live shows die vaak eindigen met een doldwaze medley van niemand minder dan Michael Jackson. Namens de Melkweg mag ik drie mensen blij maken met elk twee vrijkaartjes. Interesse? Mail vóór dinsdag 5 oktober naar [email protected]. De gelukkigen krijgen een mailtje van de Melkweg.

 

Of Montreal is een Amerikaanse band die in 2007 doorbrak met het album ‘Hissing Fauna. Are You The Destroyer?’ en de single ‘Gronlandic Edit’. Onlangs verscheen hun nieuwste album ‘False Priest’ (cover: zie foto). De band mixt experimentele indie pop rock met bekende melodieën en meezingrefreinen. De nieuwste single ‘Coquet Coquette’ is alvast gratis te downloaden: klik hier. Daarnaast verzorgt een band met een lange naam een deel vn de show: Coco Bonge & The Bonfire Ranch Of Love. Op Lowlands 2009 was het de huisband van de Magneet Bar. De show in de Melkweg begint om 20.30 uur (de deuren gaan 19.30 uur open). Tickets kosten 15 euro.

Lees ook:Keane treedt op in Ahoy
Lees ook:Concert Red Hot Chili Peppers live te zien in CineMec Ede
Lees ook:Coldplay in Ahoy Rotterdam
Lees ook:‘Queen Rock Montreal’ woensdag 26 november in dertien bioscopen van Pathé
Lees ook:Muse in Goffertpark Nijmegen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>