Coldplay in Ahoy Rotterdam

Als onderdeel van hun Europese tour, staat de Britse band Coldplay donderdag 2 en vrijdag 3 oktober 2008 in Sportpaleis Ahoy Rotterdam. De voorstelling begint om 20.00 uur. De voorstellingen zijn uitverkocht, maar hier zijn misschien nog tikets verkrijgbaar. De band is op tournee naar aanleiding van hun nieuwe album ‘Viva La Vida’.

 

Dat album verscheen in juni In dat kader gaf de band op 5 juni een miniconcert voor fans van BNN en Coldplay, dat op 7 juni werd uitgezonden. Eind juni stond de single ‘Viva la Vida’ nummer één op de Amerikaanse hitlijsten.In 1996 richtten vier studenten aan het University College London de band Starfish op: de naam werd al snel veranderd in Coldplay. Inmiddels heeft de band heeft 4 Grammy Awards, 6 Brit Awards en legio gouden en platina albums bij mekaar gespeeld. en ruim 30 miljoen albums over de hele wereld verkocht.

 

 

Lees ook:Coldplay in Goffertpark Nijmegen
Lees ook:Eagles treden op in Gelredome
Lees ook:One Direction in Amsterdam ArenA
Lees ook:Eagles in Ziggo Dome Amsterdam
Lees ook:Red Hot Chili Peppers in Goffert Park Nijmegen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>