Waterpop Wateringen 2010

Zaterdag 14 augustus 2010 staat de 33e editie van Waterpop in Wateringen (ten zuidwesten van Den Haag; 2012: klik hier), een van de oudste popfestival van Nederland, met voor elk wat wils. Het festival is gratis toegankelijk en vindt plaats in het Hofpark in het centrum van Wateringen. De kinderact Dick Scheele & band opent Waterpop, gevolgd door de winnaar van de bandcompetitie Waterproof en een programma met elf bands uit binnen –en buitenland, waaronder Go Back to the Zoo, The Deaf en de feestelijke afsluiter Buster Shuffle.

 

Naast muziek  is er een festivalmarkt met zo’n dertig kramen, een ruim opgezette kinderhoek en zijn er verschillende theateracts. Op het laatste moment zei de Australische Cassette Kids af, maar de organisatie wist daarvoor in de plaats een zangeres uit Litouwen te contracteren: Joana & the Wolf. Aanvangstijden zijn op geen enkele website te achterhalen. Vorig jaar begonnen de eerste optredens om 12.15 uur, de laatste om 21.50 uur.

Lees ook:Jubileumeditie Waterpop Wateringen
Lees ook:Waterpop Wateringen
Lees ook:Zaterdag 13 augustus: Waterpop 2016 in Wateringen
Lees ook:Australia Fair, een dagje ‘Down Under’
Lees ook:Westlandse Dorpsfeesten 2016: wielerronden, kermis en braderieën

1 Reacties // Reageer

One thought on “Waterpop Wateringen 2010

  1. Johan

    Vond The Upstairs echt te gek daarnaast vond ik The Deaf wel aardig en Go Back To The Zoo ook heel erg leuk om te zien.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>