Harley-Dag Breda 2010

IMG_20161019_141246Zondag 15 augustus 2010 staat Breda in het teken van de 22e editie van de Harley-Dag. Nederland kent meerdere Harley-Dagen, maar die van Breda is de grootste (kik hier voor nieuwsitem op de regionale tv). Wat begon met een honderdtal motoren ronde de kerk, is uitgegroeid tot een grootschalig (gratis) evenement met internationale allure, met zo’n 12.000 motorrijders, waaronder 9.000 Harley’s. Vorig jaar kwamen er 110.000 bezoekers op af. Met als thema  ‘Harley-Dag Breda goes West’, is de binnenstad van Breda  gehuld in Wildwest sferen.

Met cowboys, indianen, paarden, een rodeostier en kinderattracties op het Kasteelplein, een cowboy –en indianendorp met dans en muziek aan de Haven, pony rijden voor kinderen, huifkarren, strobalen, saloons en Westernmuziek. Natuurlijk draait de dag vooral om motoren, met ruim honderd bikerstands, motorvoetbal, de Harley-Davidson classic show en de Tommie’s stuntshow op de Karnemelkstraat. Er staan negen podia in de stad met muziekoptredens, die op zaterdag tijdens de Harley Night al beginnen op het Kerkplein, Grote Markt Noord en (binnen) in Catch-22. Zondag zijn er vanaf 12.00 uur optredens op de verschillende podia, waaronder Mike & The Mellowtones, The Saddletramps en Tripwire.

Lees ook:Motorduivels op de Harley-Dag in Breda
Lees ook:Harley-dag Apeldoorn 2012
Lees ook:Harleydag Breda
Lees ook:Harley-dag Apeldoorn 2013
Lees ook:Harley Dag Woerden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>