Harley-dag Apeldoorn 2013

Met Pinksteren wordt Apeldoorn overspoeld door motorrijders (2014: klik hier). Maandag 20 mei vindt de Harley-dag voor de 9e keer plaats, voluit het Harley & European Bike Festival Apeldoorn 2013. Sinds 2005 komen ieder jaar duizenden motorduivels op tweede pinksterdag naar Apeldoorn en bevolken drie pleinen in het centrum. Naast Harley Davidsons zijn ook dit jaar weer klassieke motorfietsen van Europese makelij van de partij. Niet alleen motorduivels, maar iedereen is welkom op dit gratis evenement in de Apeldoornse binnenstad. Het Marktplein is voor één dag de grootste Harley Davidson parkeerplaats van Nederland, met live muziek, bike-verkiezingen voor Harley Davidsons en Klassiek Europees. Dakar voertuigen en horecastands.

Er staan twee buitenpodia: het Leienplein is de The Blues Rock Area en het Marktplein The de popmusic Area. Op het Raadhuisplein kan iedereen bijkomen in Sound of Silence: een rustpunt met meerdere horecagelegenheden. Er zijn bike verkiezingen voor zowel Harley Davidsons als klassieke Europese merken. Op het Raadhuisplein is om de prijsuitreiking van de mooiste EU klassieker, op het marktplein van de Harley Davidson Bike Contest. Zondag is er een pre-Harley Dag party: vanaf 16.00 uur in café de Flierefluiter.

Lees ook:Harley-dag Apeldoorn 2012
Lees ook:Harley-dag Apeldoorn gaat door!
Lees ook:Motorduivels op de Harley-Dag in Breda
Lees ook:Jazz in the Woods 2010 in Apeldoorn
Lees ook:Jazz in the Woods Apeldoorn 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>