Loveland Festival 2010 Sloterpark Amsterdam

Zaterdag 14 augustus 2010 vindt in het Sloterpark in Amsterdam Nieuw-West voor de vijfde keer het Loveland Festival plaats (2013: klik hier): een ‘speeltuin voor volwassenen, een plek in een bos –en waterrijke omgeving met het beste wat dance muziek momenteel te bieden heeft, lekker eten, een mooie aankleding en verassende act’, aldus de organisatie. Het is het grootste outdoor festival van de hoofdstad, maar een stuk kleiner en intiemer dan festivals buiten Amsterdam. Kwamen er de eerste keer 6.000 bezoekers op af, nu worden er zo’n 20.000 verwacht.

Op het terrein staan negen area’s, waarvan twee stille disco’s. De muziekstijlen zijn zeer gevarieerd, van techhouse tot minimal, underground tot melodische house. In de retro rollerdisco draait speciale 80er jaren muziek. Bezoekers kunnen professionele rolschaatsers bewonderen, eigen rolschaatsen meenemen of ze lenen. Er zijn twee zwembaden om in te zwemmen, iets dat natuurlijk ook in de Sloterplas kan. In het midden van de plas liggen twee eilanden, waarop bezoekers wat anders kunnen doen dan dansen: schilderen, zich laten voorlezen door een voorleesjuf, trommelen en spullen customizen op het Art Island. Het tweede eiland is voor health & beauty. Twee in –en uitgangen in plaats van één kunnen wachtrijen helpen voorkomen, net als twee food area’s in plaats van één en een extra brug moet de doorstroom op het terrein te bevorderen. Loveland duurt van 10.00 tot 23.00 uur. Loveland organiseert al 15 jaar dance evenementen; voor de vijfde keer aan de Sloterplas.

Lees ook:Loveland Sloterpark Amsterdam
Lees ook:Loveland Festival Amsterdam Sloterpark
Lees ook:Loveland Festival Sloterplas 2012
Lees ook:Loveland Festival in Sloterpark Amsterdam
Lees ook:Cruise and Dance aan Nieuwe Meer Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>