Cruise and Dance aan Nieuwe Meer Amsterdam

Zaterdag 19 juli vindt voor de 13e keer op rij Cruise and Dance bij het Amsterdamse Nieuwe Meer plaats. Het festival op het water kan je zowel met je eigen boot als over land bezoeken. Het elektronisch festival vindt plaats op het terrein aan het einde van de Riekerweg aan het Nieuwe Meer. Er wordt een haven gebouwd, net als vorig jaar, waar honderden boten kunnen liggen.

Een floating line-up, twee drijvende podia, een floating market, floating jacuzzi’s, eilanden boeien en fonteinen zorgen ervoor dat Cruise and Dance teruggaat naar haaroorsprong: het water.  Voor iedereen die met de boot komt: om 12.00 uur vertrekt de botenparade vanaf de Europarking aan de Marnixstraat Je kunt in je eigen bootje meevaren, maar ook met de speciale C&D House boot (ticket: zie website). Het festival begint om 13.00 uur en eindigt om 22.00 uur. Op 30 augustus vindt het festijn voor het eerst plaats op de Mooie nel in Haarlem.

Lees ook:Loveland Festival in Sloterpark Amsterdam
Lees ook:Amsterdamse water kleurt oranje met EK evenement Oranje Haven
Lees ook:Drijvende bus Floating Dutchman in Amsterdam
Lees ook:Dance Parade Middelburg wordt ‘City of Dance’
Lees ook:Canal Parade: geweldige sfeer in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>