Huntenpop Festival Ulft

Vrijdag 13 en zaterdag 14 augustus staat de 21e editie van het Huntenpop festival in het Dru-Park in Ulft, in de Achterhoek onder Doetinchem, bij de grens met Duitsland (2016: klik hier). Na 19 jaar in Varsselder is het festival neergestreken in het DRU-park in Ulft. Al ligt het voor menigeen niet naast de deur: de organisatie weet ieder jaar bekende Nederlandse bands te contracteren, zoals Moke en Kane vorig jaar, toen het festival 15.000 toeschouwers trok. Dit jaar staan er 35 acts op 4 podia; naast bekende bands is er ook alle ruimte voor aanstormend talent.

 

Vrijdag begint om 18.45 uur, zaterdag om 13.00 uur. Het festival begint vrijdag met onder meer een optreden van Living Colour. Vrijdagnacht is de Tribute Night met Bee Gees-, Pink Floyd- en Bruce Springsteen-Tribute bands. Zaterdag staat onder andere Caro Emerald op het programma en Di-Rect is op het allerlaatste moment in huis gehaald om het concert op deze dag om 13.00 uur te openen. Midden op het terrein ligt het Wereldplein, met een mix van muziek, culturen en exotisch eten en drinken. Net als andere jaren is er een camping op loopafstand van het festivalterrein. Dit jaar staat er voor het eerst een campingwinkel op het festivalterrein: na het succes van Zwarte Cross (ook in de Achterhoek) komt ook hier een ‘festivalsupermarkt’, die 24 uur per dag open is.

Lees ook:Huntenpop Ulft 2012
Lees ook:Huntenpop Festival Ulft: vrijdag 12 en zaterdag 13 augustus
Lees ook:Indian Summer Festival 2015 in Langedijk
Lees ook:Wateroverlast voor Down the Rabbit Hole festival in Beuningen
Lees ook:Zwarte Cross Festival 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>