Festival LaMère in Almere

Vrijdag 2 tot en met zondag 4 juli 2010 vindt in Almere voor de vierde keer Festival LaMère plaats, inmiddels uitgegroeid tot hét muziekfestival in Almere en omgeving. Het evenement op de Esplanade heeft de potentie om een van de grootste gratis festivals van Nederland te worden (klik hier voor een impressie van vorig jaar).

 

Onder het genot van een hapje en een drankje luisteren naar live muziek en voor ondernemers een ludieke mogelijkheid om te netwerken bij de Lamère Business Club. Sinds de start van het festival stonden verschillende grote artiesten op het podium. Het grote succes is onder andere te danken aan de verscheidenheid van artiesten, om op die manier alle doelgroepen te bereiken. Vrijdag opent X-factor winnaar Jaap het festival om 19.00 uur, daarna treden Berget Lewis & The Soul Xplosion op. Zaterdagmiddag is voor de kids, van 19 tot 24 uur treden onder andere Frans Bauer & The First Showband op. Zondag duurt het programma van 14 tot 20 uur, met onder andere Booming Piano’s, 2-Force en Wolter Kroes. Programma: zie website.

Lees ook:Muziekfestival LaMère in Almere
Lees ook:Breda Jazz Festival is gered
Lees ook:Festival Afric-Carib in Almere
Lees ook:Kamermuziekfestival Almere
Lees ook:Groningen: Eurosonic Noorderslag 2018

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>