TROS Muziekfeest op Koemarkt in Purmerend

IMG_20160518_105644Het tweede TROS Muziekfeest op het Plein van dit jaar vindt plaats op dinsdag 8 juni 2010 in op de Koemarkt in Purmerend (2013: klik hier). Net als het eerste feest in Den Bosch, presenteert Jan Smit ook deze editie, met optredens van onder andere: K3, Wolter Kroes, Gerard Joling, Thomas Berge, Willeke Alberti en Danny de Munk. Het muziekfestijn is gratis en begint om 19.00 uur, maar het is raadzaam om er op tijd heen te gaan. De Koemarkt is op 15 minuten loopafstand vanaf het station Purmerend.

 

Volgens de TROS is de formule ‘eigenlijk heel simpel: een tent, de beste Nederlandse artiesten en een enthousiast publiek op een groot plein: een bewezen formule die ook in 2010 weer in vier steden wordt toegepast.’ Na Purmerend volgt Heerenveen op 13 juli; welke de vierde stad wordt, staat tot nu toe nergens vermeld. In de regel zendt de TROS een aantal weken later opnames van de show uit.

Lees ook:TROS Muziekfeest op Gemeenteplein Heerenveen
Lees ook:Eerste TROS Muziekfeest op het Plein 2013 in Purmerend
Lees ook:TROS Muziekfeest op het Plein in Uden
Lees ook:Derde TROS Muziekfeest op het Plein in Goes
Lees ook:TROS Muziekfeest op het Plein in Sittard

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>