Concert at Sea 2009

Eens per jaar vindt er op de Zeeuwse Brouwersdam tussen Goeree Overflakkee en Schouwen Duiveland een muziekfestijn plaats, waar duizenden bezoekers op afkomen (editie 2013: klik hier). Vrijdag 26 en zaterdag 27 juni 2009 is de N57 tussen Ouddorp op Goeree en Serooskerke op Schouwen afgesloten voor de 4e editie van Concert at Sea. De organisatie raad openbaar vervoer aan; vanuit het hele land rijdt de speciale CAS busdienst. mensen die met eigen auto komen, moeten rekening houden met forse files. Het evenement is klimaatneutraal georganiseerd.

 

Vrijdag gaat het terrein om 19.00 uur open; de eerste act, Racoon, betreedt om 20.00 uur het podium. Daarna volgen VanVelzen en Marco Borsato. Zaterdag begint een DJ om 12.00 uur te draaien. Publiekstrekkers worden Ilse de Lange, Golden Earring, Bertolf en de Zeeuwse band Blöf. De laatste groep gaf in 2003 een eenmalig gratis optreden op Schouwen Duiveland, waar bijna 40.000 mensen op afkwamen. Dat smaakte naar meer; in 2006 werd de eerste Concert at Sea georganiseerd, dat met 60.000 bezoekers meteen het grootste betaalde evenement van Zeeland was.

Lees ook:Concert at Sea 2010
Lees ook:Concert at SEA 2011
Lees ook:Noodweer spelbreker- Concert at Sea afgelast
Lees ook:Concert at SEA 2012
Lees ook:VVV Zeeland introduceert nieuwe themaroute Lekker Schouwen-Duiveland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>