Doe Maar speelt tweemaal in de Kuip

Voor veel fans was het een grote verrassing: Doe Maar komt terug op het toneel. ‘We zijn zeven jaar verder en het blijft toch kriebelen om nog één keer samen te spelen’, vonden de bandleden. De nog altijd razend populaire Nederlandse popformatie staat donderdag 10 en zaterdag 12 juli in de Rotterdamse Kuip. Doe Maar domineerde in de jaren tachtig de vaderlandse hitlijsten en keert in 2008 in de originele bezetting terug voor twee groots opgezette optredens.

De bandleden Ernst Jansz, Henny Vrienten, Jan Hendriks en Jan Pijnenburg kozen bewust voor de Kuip, vanwege de akoestiek en de sfeer. Bij wijze van warming-up speelden ze al een paar concerten in Amsterdam en op het Werchter Festival. Dat de muziek van Doe Maar nog altijd populair is, bleek wel uit de massale belangstelling voor de popmusical ‘Doe Maar’, waarbij Vrienten en Jansz nauw betrokken waren. In het voorprogramma treden Wouter Hamel en New Cool Collective op. De Kuip gaat 17.00 uur open voor het publiek. Vanaf 18.30 start het voorprogramma. Het concert van Doe Maar duurt tot ongeveer 23.00 uur. Verdere info zie website.

Lees ook:Kane in de Kuip
Lees ook:Rock Werchter in Belgisch Brabant
Lees ook:Rocklegende Neil Young in Sportpaleis Ahoy
Lees ook:Anouk en Kravitz op Rockin’Park
Lees ook:Rotterdammers tegen nieuwe Kuip

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>