Show Tineke Schouten in Carré: nog kaartjes te koop

IMG_20160509_170054Op dit moment toert Tineke Schouten door het land met haar theatershow ‘Posi-Tien’. Ze is razend populair: de voorstellingen zijn allemaal  uitverkocht. Voor mensen die haar absoluut willen zien, is er een lichtpuntje: van woensdag 26 tot en met zondag 30 maart staat ze in theater Carré in Amsterdam: daar zijn nog losse kaarten voor te verkrijgen. Vanwege haar grote succes zijn er aan het eind van dit theaterseizoen twee extra voorstellingen ingelast: op dinsdag 27 en woensdag 28 mei in de Stadsschouwburg in Haarlem.


Al meer dan 25 jaar fleurt Tineke Schouten de Nederlandse theaters en tv-zenders op met een groot repertoire aan legendarische typetjes: Bep Lachebek, de Telefoniste en Lenie uit de Takkestraat: iconen in onze theatergeschiedenis. Ze wordt de koningin van de typetjes en van de comedy genoemd en is de meest succesvolle cabaretière van Nederland. Ze ontving veel prijzen. In 1999 benoemde haar geboortestad Utrecht tot ereburger.

Lees ook:Youp van ‘t Hek moet het nog even rustig aan doen
Lees ook:Jubileum Van Dick Hout in Carré
Lees ook:Herman van Veen viert jubileum in Carré
Lees ook:Koot & Bie lanceren eigen videokanaal
Lees ook:Nationaal Theaterweekend – vrijdag 15 t/m zondag 17 januari

1 Reacties // Reageer

One thought on “Show Tineke Schouten in Carré: nog kaartjes te koop

  1. ES.

    Ik ben er al geweest, en vond het helemaal geweldig!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>