Voor het laatst kermis op de Dam in Amsterdam

Zondag 29 oktober is het afgelopen met de kermis op de Dam. Voorgoed, want de gemeente Amsterdam heeft besloten dat de kermis in 2018 niet meer op de Dam terugkomt. De gemeente vindt het te vol in de binnenstad en neemt maatregelen om de drukte in het centrum in te dammen.

Eigenlijk liep de vergunning voor de kermis tot eind 2018, maar eind 2016 werd besloten om voor die tijd het contract op te zeggen om de binnenstad te ontlasten. Dus wie nog één keer de binnenstad vanuit het Reuzenrad aan zijn of haar voeten wil bewonderen, moet snel zijn: komende zondag is het definitief afgelopen.

Lees ook:Historisch Museum in Zuiderkerk Amsterdam
Lees ook:Vanaf 28 oktober tickets afscheidsconcert Anouk in Gelredome te koop
Lees ook:The Sand Amsterdam moet dicht na schietpartij
Lees ook:Tour de France 2015 start in Utrecht
Lees ook:Eindelijk weer schaatsen op natuurijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>