Zondag 24 september: Chocoladefestival Zutphen

Zondag 24 september staat Zutphen in het teken van chocola, tijdens de 15e editie van het Chocoladefestival Zutphen. Chocolade proeven, ruiken en bewonderen: het ‘allerlekkerste festival van Nederland’ heeft ook dit jaar een gevarieerd programma voor alle leeftijden. Op de Houtmarkt en de Groenmarkt staat de negen beste chocolatiers uit het land om hun prestaties te tonen en te laten proeven.

In de hele stad zijn er activiteiten die met chocolade te maken hebben of gebruikmaken van het lekkers, zoals een markt, proeverijen, chocolade-fondu, chocolade-bier, demonstraties, koken met chocola, schilderen met chocola, chocoladekunst, live muziek, poppentheater, kindervertier en een chocolade-modeshow. Er zijn speciale rondvaarten in de fluisterboot van Zutphen. Het festival is een initiatief van Huub Janson die sinds 1997 een bonbonatelier in de Korte Hofstraat heeft. Zondag is het koopzondag in Zutphen (zoals iedere laatste zondag van de maand).

Lees ook:Chocoladefestival Zutphen
Lees ook:Chocoladefestival in Zutphen
Lees ook:Chocoladefestival Zutphen 2011
Lees ook:Chocoladefestival Zutphen 2010
Lees ook:Chocoa 2015 – chocolade in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>