Vorstelijk shoppen in Den Haag tijdens TINK Amazing Shop Windows

IMG_20161012_173922Koning Winter tovert kerstsfeer in Haagse binnenstad: kerstshoppen was nog nooit zo feestelijk als tijdens TINK XL in Den Haag op zaterdag 14 en zondag 15 december. Het weekend maakt onderdeel uit van de Koning Winter Weken (2014: klik hier), met tot en met 5 januari sfeervolle winteractiviteiten in de Haagse binnenstad met onder meer een wintermarkt, reuzenrad, sleebaan en events als Xmas ShoppingNight,  Dickens Time, Koning Winter De Boom In en de Rode Neuzendag. De ondernemers en etaleurs in de hebben van hun winkelramen ware kerstkunstwerkjes gemaakt. TINK XL is een weekend vol activiteiten, zoals optredens van muzikale TINKerbells (viool en zang) en het Residentie Bachkoor. Maar ook na dit weekend blijft winkelen in Den Haag een winters feestje, want TINK duurt tot en met tweede kerstdag 26 december, die dag zijn de winkels in de hofstad namelijk ook geopend (bron: persbericht).

TINK XL is de start van de etalagewedstrijd waarbij het publiek via een wandelroute de 62 deelnemende etalages kan bewonderen en daarnaast ook een stem kan uitbrengen op het mooiste winkelraam. Daarnaast kan het bespeuren van het verstopte elfje TINKerbell een leuk cadeau opleveren.  Bezoekers kunnen van 12 tot en met 18 december via de website, Facebook of stemformulier hun favoriete etalage nomineren en maken zo kans op een shoptegoed ter waarde van € 400. Een vakjury bepaalt de vier winnaars van de etalagewedstrijd. Op 19 december worden alle winnaars bekend gemaakt en is de prijsuitreiking om 13.00 uur in winkelgebied de Haagsche Bluf. Die creativiteit van de winkeliers wordt op donderdag 12 december letterlijk in de schijnwerpers gezet, als Koning Winter (Rinus Sprong) eigenhandig de verlichting in de etalages doet ontsteken, daarbij ondersteund door zijn beeldige TINKerbells. TINK Amazing Shop Windows tovert de winkelstraten van de Haagse binnenstad om in een feestelijk winkel-walhalla.

 

Lees ook:Vijfde winteretalagewedstrijd in Den Haag
Lees ook:KUS is liefdevol thema winteretalages Den Haag
Lees ook:Koning Winter Weken in Den Haag
Lees ook:Winterwinkelen in Den Haag is gewoon vorstelijk – ‘Have A Royal Winter’
Lees ook:Maandag 7 december starten de Haagse Koning Winter Weken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>