Winterwinkelen in Den Haag is gewoon vorstelijk – ‘Have A Royal Winter’

Wil je deze weken echt een winterstad bezoeken dan is Den Haag favoriet. TINK Amazing Shop Windows The Hague start vanaf donderdag 8 december en laat de etalages van de winkels in de binnenstad weer glinsteren en fonkelen. Maar niet alleen de etalages zijn de moeite van een bezoek waard. Een bijzondere tentoonstelling in het Mauritshuis en een schitterende kerstmarkt en nog veel meer andere leuke activiteiten zijn er in de hofstad te beleven. En allemaal onder één noemer ‘Have a Royal Winter’ (bron: persbericht).

Zie ook: Lichtjesavond Delft start Donkere Dagen va nDelft

TINK Amazing Shop Windows The Hague, het evenement waarbij ondernemers strijden om de eerste prijs voor de mooiste winteretalage, voert de bezoeker langs 75 schitterende etalages, dwars door de historische binnenstad. Dit jaar is het thema ‘A Royal Winter’, geïnspireerd op de tentoonstelling in het Mauritshuis ‘Hollanders in huis: Vermeer en tijdgenoten uit de Britse Royal Collection’. Maar dat is niet het enige ‘royal’ evenement in de Haagse Binnenstad. De kerstmarkt ‘Royal Christmas Fair’ (15 tot en met 23 december) mag met haar mooie programma en deelnemers ook zeker deze titel dragen.

TINK Amazing Shop Windows The Hague betovert de winkels in de binnenstad en zorgt voor heel veel kijkplezier. Trouwens, mooiste etalage word je niet zomaar, daar moet je wel wat voor doen. De 75 ondernemers lonken daarom ook naar de gunst van de bezoeker. Als bezoeker kun je stemmen op je favoriete etalage. Stemmen doe je door de route te lopen langs alle etalages, het stemformulier in te vullen en in te leveren bij één van de TINKstations. Dit zijn gezellige lunchrooms of cafés waar je kan bij’Tinken’ na je wandeling en kan genieten van een heerlijke aanbieding. Met je stem maak je kans op 150 euro shoptegoed. Stemmen kan tot 20 december. Stemformulieren kan men downloaden op www.tinkthehague.com en zijn ook verkrijgbaar bij de deelnemende winkels of VVV. Online stemmen kan ook. 21 december worden de winnaars van TINK Amazing Shop Windows bekend gemaakt. De etalages zijn tot 25 december te zien.

Wil je van al dit moois genieten, de sfeer proeven en cultuur snuiven, dan is winkelen met ruime openingstijden fijn. De hele maand december zijn de winkels in de Haagse Binnenstad geopend tot 20.00 uur. Op 17 en 18 december is het winterwinkel-weekend TINK XL: promoteams met leuke cadeautjes en mooie TINKERbelles met wie je op de foto kunt. Van 19 tot en met 23 december is het Xtra Late Shopping in de Grote Marktstraat. Gezellige foodtrucks en mobiele DJ’s zorgen voor het perfecte ‘All I need for Christmas’- sfeertje en de winkels zijn hier de gehele periode tot 21.00 uur geopend. Op tweede Kerstdag zijn de winkels in de binnenstad geopend. Op 1 januari 2017 is het happy shopping alleen bij de Bijenkorf en Primark.

Voor het eerst brengt Den Haag een krant uit ‘Winter in Den Haag’. In deze krant staan allerlei leuke tips voor activiteiten in de binnenstad, Scheveningen en Kijkduin, voor de maanden  december en januari. Een heerlijke inspiratiekrant voor een lekker dagje uit in Den Haag en omgeving. Gezellig winkelen, cultuur snuiven, van de wind en de golven genieten op het strand om daarna lekker op te warmen bij het vuur. Rock a Rail, Cool Event, Vuurwerk op de Hofvijver, de Unox Nieuwjaarsduik, het staat er allemaal in. De krant is verkrijgbaar bij het VVV-kantoor, maar kan ook gedownload worden op www.binnenstaddenhaag.com. Doen!

Lees ook:KUS is liefdevol thema winteretalages Den Haag
Lees ook:Vijfde winteretalagewedstrijd in Den Haag
Lees ook:Koning Winter Weken in Den Haag
Lees ook:Vorstelijk shoppen in Den Haag tijdens TINK Amazing Shop Windows
Lees ook:Maandag 7 december starten de Haagse Koning Winter Weken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>