Zomermarkt Zandvoort 2010

Zandvoort beleeft zondag 8 augustus 2010 van 10.00 tot 18.00 uur de jaarlijkse Zomermarkt, met en kleurrijk lint van ruim 350 kramen door het centrum van de badplaats, straattheater, muzikale acts en kindervertier. ‘Een geslaagde mix van amusement, horeca en commercie staan garant voor een bijzonder evenement’, zegt organisator Alex Willemse. Hij verheugt zich op de diversiteit aan artiesten die komen optreden, waaronder Sgt Wilson’s Army Show en de succesvolle TMC Brassband. Het Zandvoorts Museum is tijdens de markt open (twee voor de prijs van één) en toont de geschiedenis van het vissersdorp en kunst van Zandvoortenaren.

 

Jaarlijks worden er drie jaarmarkten gehouden in het centrum: de voorjaarsmarkt (meestal met Pinksteren), de zomermarkt en een feestmarkt in november. Naast nieuwe spullen is er ook veel te bewonderen uit grootmoeders tijd: antiek, curiosa, hebbedingetjes en objecten voor verzamelaars. Zo is er een stand met oude schoolplaten, alle nostalgische Verkade albums van Jac.P.Thijsse en andere plaatjesalbums. Alle winkeliers en de horeca zijn bij de markt betrokken met kortingen, ludieke acties en het nodige aan hapjes en drankjes.

Lees ook:Zomermarkt Zandvoort
Lees ook:Zomermarkten Noordwijk 2010
Lees ook:Dé Luikse markt in Jaarberus Utrecht
Lees ook:Zomermarkten Noordwijk aan Zee
Lees ook:Folklore Feest en Jaarmarkt IJmuiden

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Zomermarkt Zandvoort 2010

  1. de KLOK import

    Graag willen wij met onze kraam op de zomermarkt d,d, 8 augustus 2011 staan. Wij verkopen advokaat, likeuren, jams en honing, geimporteerd uit Belgie, alles biologisch bereid.

    Waar kan ik mij aanmelden?

    Graag zo spoediog mogelijk reactie.
    Alvast bedankt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>