Chocoladefestival Hattem

Zaterdag 10 oktober 2009 staat het Gelderse vestingstadje Hattem van 11.00 tot 16.00 uur in het teken van zoete heerlijkheden op de zesde editie van het Chocoladefestival (editie 2013: klik hier). Het festijn vindt om het jaar plaats. Oervader is chocolatier Adri Ras uit Hattem, die het festijn in 2001 voor het eerst organiseerde. Inmiddels zijn het festival, maar ook zijn winkel en atelier een begrip in binnen –en buitenland.

De straatjes in de binnenstad staan vol kraampjes met alles op het gebied van chocola. Zaterdag staan bij hem de deuren wagenwijd open voor publiek. Het Nederlandse Bakkerijmuseum staat deze dag in het teken van demonstraties en de rijke Droste-historie. Kunstenaars schilderen met cacao in het Voerman –en het Anton Pieck Museum. Uniek zijn de Chocolade gezichtsmaskers en de Choco-hair creaties. Hoogtepunt dit jaar zijn de demonstraties van de bevlogen chocolatier Arthus Tuytel, winnaar van tal van nationale en internationale prijzen en lid van het Nationaal Patisserieteam. Voor de kleintjes zijn er tal van kinderactiviteiten.

Lees ook:Chocoladefestival en Stadsomroepersconcours in Hattem
Lees ook:Anton Pieck Parade en Kerstmarkt in Haarlem
Lees ook:Anton Pieck in ‘De Hallen’ Haarlem
Lees ook:Anton Pieckparade in Haarlem
Lees ook:Anton Pieckparade 2011 Haarlem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>