Studiebeurs Zwolle in IJsselhallen

IJsselhallenWoensdag 29 en donderdag 30 oktober vindt voor de 15e keer Studiebeurs Zwolle plaats. In de IJsselhallen presenteren meer dan 50 mbo -en hbo-instellingen en universiteiten zich met hun studiemogelijkheden. Het is de grootste onderwijsbeurs van Noord, Oost en Midden-Nederland. De beurs is een opsteker voor iedereen die binnenkort een studie moet kiezen ; ideaal voor aankomende studenten om zich te oriënteren, omdat er zoveel opleidingen uit alle delen van het land aanwezig zijn.

Daarnaast geven beroepenorganisaties demonstraties. De beurs groeit ieder jaar, zowel wat betreft het aantal bezoekers als het aantal onderwijsinstellingen. De Zwolse mbo -en hbo-instellingen organiseren de beurs zelf, zonder tussenkomst van derden. Decanen van het voortgezet onderwijs spelen een belangrijke rol bij de juiste studiekeuze. Tijdens Studiebeurs Zwolle vindt ieder jaar ook een decanenochtend plaats: dit jaar op donderdag. De beurs is gratis te bezoeken (parkeren is ook gratis); de deuren zijn open op beide dagen van 14.00 tot 21.00 uur.

Lees ook:Job Event en Skills Masters in Ahoy
Lees ook:Sp!ts Masterbeurs 2009
Lees ook:Carp Zwolle 2016: Europa’s grootste karperbeurs in IJsselhallen Zwolle
Lees ook:Carp Zwolle in IJsselhallen
Lees ook:CARP Zwolle – Europa’s grootste karperbeurs in IJsselhallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>