Carp Zwolle 2016: Europa’s grootste karperbeurs in IJsselhallen Zwolle

Zaterdag 30 en zondag 31 januari zijn de IJsselhallen in Zwolle het domein van de 22e editie van Carp Zwolle, met 20.000 vierkante meter de grootste karperbeurs van Europa. De beurs richt zich specifiek op de karpervisserij, een in Nederland populaire vorm van vissen. Carp Zwolle betekent de officiële aftrap van het nieuwe visseizoen, van en voor duizenden karperliefhebbers uit binnen- en buitenland.

Alle bekende merken tonen hun producten voor het nieuwe seizoen: materialen, nieuwe gadgets, kleding, aas en de nieuwste technieken. Maar de karperfanaat wil daarnaast natuurlijk weten hoe je de mooiste en grootste karpers vangt. Daarvoor komen toppers uit de karperwereld lezingen geven en experts om de kneepjes van het vak te leren. Ze staan op verschillende plekken klaar met advies en demonstraties. Last but not least is Carp Zwolle voor veel karperliefhebbers de jaarlijkse ontmoetingsplaats om elkaar te treffen. De deuren staan open zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en zondag van 9.00 tot 16.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:CARP Zwolle – Europa’s grootste karperbeurs in IJsselhallen
Lees ook:Carp Zwolle in IJsselhallen
Lees ook:Carp Zwolle 2013
Lees ook:Carp Zwolle 2012
Lees ook:Carp Zwolle 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>