IENS DinerDagen 2012: een exclusieve aangelegenheid

De week van maandag 28 mei tot en met zondag 3 juni 2012 vindt de derde editie plaats van de IENS DinerDagen. Restaurantliefhebbers krijgen de hele week de kans om vanaf € 20,- voor drie gangen bij de beste restaurants te eten. Na succesvolle edities in Amsterdam (2010) en in heel Nederland (2011) richt IENS zich ditmaal op Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Haarlem, al worden de topzaken in de opgeving van die steden niet over het hoofd gezien. Reserveren kan vanaf woensdag 9 mei (bron: persbericht).

 

Een exclusieve editie dus, met slechts 150 deelnemers. Restaurants die stuk voor stuk op populariteit en kwaliteit zijn geselecteerd aan de hand van de recensies op iens.nl. Deze strenge selectieprocedure moet een uitzonderlijke ervaring voor bezoekers van de DinerDagen garanderen. Enkele voorbeelden: Aan de Poel (1 ster), Chef’s Table, De Posthoorn (1 ster), Mitsukuni, Vis en Ko (landelijke winnaar IENS DinerDagen 2011), At Sea, Paul van Waarden (1 ster), Niven (1 ster), La Vilette, Vis aan de Maas, Karakter, Aan Tafel, Vis en Meer en Lokaal Negen. Reserveren voor de DinerDagen kan vanaf woensdag 9 mei. Leden van de nieuwsbrief van IENS hebben een belangrijk voordeel: zij mogen enkele dagen eerder reserveren en hebben de grootste kans om een tafel bij hun eerste keus te bemachtigen.

Lees ook:IENS Diner dagen – nieuwe culinaire restaurantweek
Lees ook:Reserveren voor restaurantweek Dining with the Stars
Lees ook:Reserveren voor de Eetweek: eten vanaf een tientje
Lees ook:Dining with the Stars – restaurantweek in Michelin-sterzaken
Lees ook:Sterrenrestaurants verlagen prijzen voor Dining with the Stars

1 Reacties // Reageer

One thought on “IENS DinerDagen 2012: een exclusieve aangelegenheid

  1. David Jestion

    hmmmm net gereserveerd op heerlijk10daagse, bovenstaande restaurants zijn daar alleen stuk goedkoper.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>