IENS Diner dagen – nieuwe culinaire restaurantweek

Er komt een nieuwe culinaire restaurantweek, naast de al bestaande restaurantweken: de IENS Diner Dagen, van 20 tot en met 26 juni (2012: klik hier). Het verschil met andere actieweken is dat gasten zelf ook een stem hebben in de keuze van deelnemers. Op basis van de door gasten best gewaardeerde restaurants zijn er 400 geselecteerd. Voor het eerst wordt deelname gekoppeld aan de waardering van restaurantgasten. Hierdoor zijn er veel toprestaurants en Michelinsterren onder de deelnemers (bron: persbericht).

Daarnaast onderscheiden de IENS DinerDagen zich doordat gasten op drie verschillende prijsniveaus kunnen eten. Afhankelijk van de gebruikelijke prijs voor een driegangenmenu zijn de restaurants ingedeeld in de categorie van 20, 25 of 30 euro, waarbij ze allen een behoorlijke korting garanderen. Reserveren voor de IENS DinerDagen kan vanaf woensdag 25 mei om 9.00 uur ’s morgens op dinerdagen.nl. De 50.000 nieuwsbriefleden van IENS reserveren twee dagen eerder met voorrang. Tot die tijd kan iedereen zich nog aanmelden voor de nieuwsbrief op www.dinerdagen.nl. Tot 3 juli kunnen alle gasten het door hen bezochte restaurant beoordelen op iens.nl en zo het restaurant laten meedingen naar de IENS DinerDagen Topper-prijzen.

Zowel nationaal als regionaal worden een aantal restaurants bekroond met de titel ‘IENS DinerDagen Topper 2011’. Alle restaurants doen hun uiterste best om deze enorme eer te behalen. De ultieme publiekslievelingen publiceert IENS medio juli op iens.nl en in IENS & OUTS, de maandelijkse nieuwsbrief. Met meer dan 600.000 unieke bezoekers per maand is iens.nl grootste en meest toonaangevende online restaurantgids van Nederland. Iens.nl heeft ruim 100.000 geregistreerde proevers en ontvangt wekelijks bijna 2.000 recensies over restaurants in heel Nederland.

Lees ook:IENS DinerDagen 2012: een exclusieve aangelegenheid
Lees ook:Reserveren voor de Eetweek: eten vanaf een tientje
Lees ook:Nationale Restaurant Week 2015
Lees ook:De kreeftweken komen eraan
Lees ook:Alvast reserveren voor Restaurantweek

1 Reacties // Reageer

One thought on “IENS Diner dagen – nieuwe culinaire restaurantweek

 1. Margreet

  Beste mensen van Iens, Goed en ook ‘nodig’ initiatief de restaurantweek van Iens, de horeca kan alle steun gebruiken. Maar in de provincie Zuid Holland vinden in de maand juni behoorlijk veel culinaire festivals plaats. Zo is er van 24 t/m 26 juni Culinair Zoetermeer (grootste vd regio), Leiden Culinair en Alphen Culinair. Allemaal in dezelfde 3 tot 4 dagn. Ik zou graag reclame maken voor jullie maar dat zou nu ten koste kunnen gaan van het festival. En het is ook voor onze deelnemers niet gemakkelijk om deel te nemen aan de Iens Restaurantweek. Kunnen we daar geen overleg over hebben voor komende jaar/jaren?
  Alvast bedankt en met groet
  Margreet van Driel
  Directeur Promotie Zoetermeer/Culinair Zoetermeer
  http://www.promotiezoetermeer.nl
  [email protected]

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>