Kijkje achter de hekken op Dag van de Bouw

Zaterdag 5 juni 2010 vindt de vijfde editie plaats van de jaarlijkse Dag van de Bouw (2012: klik hier). Meer dan honderdduizend bezoekers worden dit jaar  verwacht op de 270 opengestelde bouwlocaties in het hele land: 40 meer dan vorig jaar. Die locaties variëren van grootschalige stationsprojecten en infrastructuur  tot kleinschalige woningbouw, van nieuwbouw.

 

Minister Eurling verrcith om 10.00 uur de officiële openingshandeling op de locatie Vredenburg in Utrecht. Bezoekers worden rondgeleid door medewerkers van de betrokken bedrijven. Bijna nergens zal worden gewerkt; waar nodig, liggen valhelmen klaar, maar op de meeste locaties is dat niet nodig. De open dag is een initiatief van Bouwend Nederland en de aangesloten lidbedrijven. Van 10.00 tot 16.00 uur kan iedereen op opengestelde bouwlocaties gratis een kijkje nemen achter hekken en schuttingen rondom bouwplaatsen, die de rest van het jaar gesloten zijn. Voor een uitgebreider artikel met een greep uit het aanbod: klik hier.

Lees ook:Bouwend Nederland nodigt uit: zaterdag 4 juni Dag van de Bouw
Lees ook:Dag van de Bouw 2009
Lees ook:Dag van de Bouw 2010
Lees ook:Zaterdag 20 mei: 11e editie Dag van de Bouw
Lees ook:Dag van de Bouw 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>