Douwes vervangt geblesseerde Kleinsma

Pia Douwes repeteert zich vandaag een slag in de rondte met tegenspeler Antonie Kamerling, om de voorstelling van de musical ‘Sunset Boulevard’ vanavond in de Stadsschouwburg van Nijmegen door te kunnen laten gaan. Gisteren raakte Simone Kleinsma geblesseerd aan haar hamstring, toen ze voor een haastverkleding naar haar kleedkamer snelde. Het is de nachtmerrie van iedere artiest én van iedere theaterproducent: de blessure was zó erg, dat de voorstelling moest worden gestaakt.

Kleinsma deelt de hoofdrol met Pia Douwes, maar Douwes zou pas over een paar weken de rol van de silent moviestar in ruste, Norma Desmond, overnemen. Hoewel ze al wel songs uit de musical zong op de Amsterdamse Uitmarkt eind augustus, was Douwes nog niet helemaal klaar voor de rol. Het gaat er dan ook om spannen of de show vanavond doorgaat. De voorstelling van dinsdag werd na de eerste acte gestaakt. De bezoekers krijgen de kans ‘Sunset Boulevard’ een andere keer te zien; dat geldt ook voor de bezoekers van woensdag, mocht de voortelling tóch niet kunnen doorgaan.

Lees ook:Sunset Boulevard toert door Nederland
Lees ook:Première Joseph in Stadsschouwburg Utrecht
Lees ook:Ciske de Rat: 13 Musical Awards nominaties
Lees ook:Les Misérables nog even in Carré te zien
Lees ook:Musical les Misérables in Luxor theater Rottedam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>