Erotische beurs KamaSutrA in Utrecht

Vrijdag 18 tot en met zondag 20 januari 2013 staat de KamaSutrA Beurs in de Utrechtse Jaarbeurs (2014: klik hier). De grootste erotische lifestylebeurs van Nederland vindt tweemaal per jaar plaats en biedt alles voor de ware romanticus, met stands, spannende items, artiesten, optredens en allerlei attracties. Special guest dit keer is Pricasso. De kunstenaar gebruikt zijn mannelijke apparaat als schilderskwast om zijn kunsten te tonen. De beurs komt 22-24 maart naar de RAI in Amsterdam, als vervanging van de gecancelde AutoRai.

Op het hoofdpodium treden artiesten uit binnen- en buitenland op. De Ladies Club biedt mannelijke strippers. Bij meer dan honderd stands zijn allerlei nieuwe en bestaande erotische producten en kleding te vinden. Daarnaast zijn er de champagne- en cocktailbar, Cinema Erotique, het Erotische Doolhof, het SexBox Theater, de Sex on the Beach Club, het SM-eiland, het Swingers Café en Voyeur. Voor veel attracties wordt naast de entreeprijs bij de hoofdingang nog een keer entree geheven, sommigen zijn alleen toegankelijk voor dames, anderen alleen voor koppels (man/vrouw). De beurs is te bezoeken vrijdag van 18.00 tot 24.00 uur, zaterdag van 12.00 tot 24.00 uur en zondag van 12.00 tot 20.00 uur.

Lees ook:KamaSutrA Beurs terug in de RAI
Lees ook:KamaSutrA 2012 in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:KamaSutrA in de Jaarbeurs
Lees ook:KaMaSutrA voorjaarseditie in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Erotische lifestyle beurs KamaSutra in Jaarbeurs Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>