KamaSutrA 2012 in de Jaarbeurs Utrecht

Vrijdag 20 tot en met zondag 22 januari 2012 biedt de Utrechtse Jaarbeurs naast de Nationale Gezondheidsbeurs ruimte aan de KamaSutrA (januari 2013: klik hier). De grootste erotische lifestylebeurs van Nederland  vindt tweemaal per jaar plaats en ‘biedt alles om een ware romanticus te worden’, belooft de website, met stands, optredens en allerlei attracties. Op het hoofdpodium treden ‘alleen de beste artiesten uit binnen- en buitenland’ op, meldt de website. De Ladies Club biedt mannelijke strippers: een aantal treedt ook op het hoofdpodium op.

 

Bij meer dan honderd stands zijn allerlei nieuwe en bestaande erotische producten te vinden: seksspeeltjes, sm-artikelen, dvd’s, make-up, lingerie en sexy kleding. Daarnaast zijn er de champagne- en cocktailbar, Cinema Erotique, het Erotische Doolhof, de Ladies Club, het SexBox Theater, de Sex on the Beach Club, het SM-eiland, het Swingers Café (met het grootste swingersbed ter wereld) en Voyeur. Voor veel attracties wordt nog een keer entree geheven, sommigen zijn alleen toegankelijk voor dames, anderen alleen voor koppels (man/vrouw). De beurs is te bezoeken vrijdag van 18.00 tot 24.00 uur, zaterdag van 12.00 tot 24.00 uur en zondag van 12.00 tot 20.00 uur.

Lees ook:KamaSutrA Beurs terug in de RAI
Lees ook:Erotische beurs KamaSutrA in Utrecht
Lees ook:KamaSutrA in de Jaarbeurs
Lees ook:KaMaSutrA voorjaarseditie in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Najaarseditie KamaSutrA in de Jaarbeurs Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>