De Parade 2017 opent vrijdag 23 juni in Rotterdam

IMG_20160609_123851Vrijdag 23 juni begint het rondreizende theaterfestival De Parade. Traditiegetrouw is de aftrap van het rond-reizend theaterfestival in Rotterdam en staat er tot en met zondag 2 juli in het Museumpark. Voor het 27e jaar op rij trekt het festival met haar tenten, muzikanten en acteurs langs de vier grote steden.

Na Rotterdam volgt het Westbroekpark in Den Haag van 7 tot en met zondag 16 juli. Van 21 juli tot en met 6 augustus staat de Parade in het Moreelsepark in Utrecht en van 11 tot en met 27 augustus in het Martin Luther King Park in Amsterdam. De kleurige tenten, de restaurants, terrassen, de nostalgische zweefmolen, de silent disco: ieder jaar vormen zij in het park een zelfvoorzienend dorp. Naast theatertenten reizen er ieder jaar ook een restaurants en bars mee.

Het programma telt tientallen theater-, dans-, mime- en muziekvoorstellingen, speciale doorlopende voorstellingen, bands, een uitgebreid kinderprogramma en iedere avond gratis muziekoptredens. Gerenommeerde artiesten treden er graag op en geven er graag hun zomervakantie voor op. De Parade is voortgekomen uit het internationaal reizende theaterfestival ‘Boulevard of Broken Dreams’, dat bestond van 1984 tot 1987.

Lees ook:De Parade 2015 in Rotterdam
Lees ook:Parade 2015 verhuist van Rotterdam naar Den Haag
Lees ook:Parade 2015 verhuist van Den Haag naar Utrecht
Lees ook:De Parade 2014 begint in Rotterdam
Lees ook:De Parade strijkt neer in Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>