SX Goes – Supercross Zeelandhallen

Vrijdag 24 en zaterdag 25 januari vindt in de Zeelandhallen in Goes de 22e editie plaats van de internationale Supercross van Goes, met de nieuwe naam SX Goes (2015: klik hier). Stichting Motorsport Zeeland (SMZ) organiseert het internationale crosstoernooi, waarvoor de Zeelandhallen in een stadion zijn omgetoverd. Vijftienhonderd kuub Limburgse leem wordt naar binnen gereden om een circuit neer te leggen. Daaromheen staan tribunes voor ongeveer drieduizend personen die de capriolen van deelnemers uit binnen- en buitenland van dichtbij kunnen zien.

Zo zal de Brit Adam Chatfield revanche willen nemen op zijn landgenoot Jack Brunell, die er vorig jaar met de hoofdprijs vandoor ging. Het bestuur heeft het wereldberoemde FMX4ever team in huis weten te halen die voor groot spektakel gaan zorgen, met op beide dagen een adembenemende live show Freestyle. De races zijn vrijdag van 16.30 tot 23.00 uur en zaterdag van 14.30 tot 24.00 uur. In de week voor de Supercross worden een aantal trainingssessies georganiseerd.

Zie ook: Indoor Tractor Pulling Zwolle

Lees ook:Supercross Goes in de Zeelandhallen
Lees ook:SX Goes – Supercross in de Zeelandhallen
Lees ook:Supercross Goes 2012
Lees ook:Indoor motorsport in Goes
Lees ook:Indoor Supercross Hardenberg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>