Baden in de Jaarbeurs

Na de Vakbeurs voor de Installatiebranche (VSK) voor vakbroeders op 11-15 februari, is de Jaarbeurs in Utrecht zaterdag 16 en zondag 17 februari het domein van ‘Baden in Holland, dreaming of a bathroom’. Deze publieksbeurs over baden en badderen vindt om het jaar plaats. Met compleet ingerichte badkamers, trends, ontwerpen en presentaties is het een van de mooiste sanitairbeurzen in Europa.

In ‘The Bathroom Experience’ staan tientallen compleet ingerichte badkamers. In ‘De Ontwerpfabriek’ zitten ontwerpers klaar om nieuwe badkamers te schetsen. De CD-rom ‘Bron van inspiratie’ is gratis op de beurs te krijgen. De Badkamer Design Award laat iedere twee jaar de mooiste ontworpen badkamers van Nederland zien. De winnende ontwerpen zijn op de beurs te zien. In ‘De Warme Badkamer’ zijn alle designradiatoren te zien.

Duitsland is de bakermat van grote producenten en heeft een naam als het om badkamerdesign gaat. Jonge ontwerpers, studenten uit Aken, tonen hun experimentele ontwerpen van sanitaire producten. De entree kost 12,=; online bestellen scheelt 2,= én lang wachten bij de kassa. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee naar binnen. De beurs is geopend van 9.30 tot 18.00 uur, zondag tot 17.00 uur.

Lees ook:Vakbeurs voor installateurs in Jaarbeurs
Lees ook:Woonbeurs ‘Woonidee’ in Utrecht
Lees ook:Tuin & interieur 2011 Hengelo
Lees ook:Woonbeurs ‘Wonen&Co’ in Groningen: thema ‘De Verleiding’
Lees ook:Woonbeurs Amsterdam 2010 – het nieuwste op woongebied

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>