Eindhoven Ballooning 2012


De oevers van de Karperdonkse Plas bij Eindhoven zijn donderdag 12 tot en met zondag 15 juli 2012 voor de negende keer het domein van tientallen gigantische ballonnen, tijdens Eindhoven Ballooning (2013: klik hier). Bij mooi weer vertrekken daar elke dag  tussen 19.00 en 21.00 uur verschillende heteluchtballonnen. Er is dit jaar geen randprogramma: Eindhoven Ballooning wordt dit jaar niet als evenement gehouden.

Vorig jaar (2011) konden de ballonnen door het slechte weer maar één keer de lucht in: dat kostte de organisatie veel geld en sponsoren haakten ook af. Ook het aantal ballonnen is minder dan vorige edities. De organisatgei hoopt in 2013 weer een volwaardig evenement aan te kunnen bieden. Meevaren in een ballon kan voor 145 tot 160 euro per persoon. De Karperdonkse Plas ligt aan de Insulindelaan in de buurt van de Technische Universiteit en het Maxima Ziekenhuis.

Lees ook:Eindhoven Ballooning 2013
Lees ook:Eindhoven Ballooning afgelast
Lees ook:Eindhoven Ballooning 2011
Lees ook:Eindhoven Ballooning
Lees ook:Eindhoven Ballooning

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>