Vrijdag 12 februari begint in Dordrecht de finale ISU Worldcup Shorttrack

Vrijdag 12 tot en met zondag 14 februari is Dordrecht de gaststad van de finaleronde van de ISU Worldcup Shorttrack. Na Montreal, Nagoya, Shanghai en Dresden worden in de Merwedestad belangrijke finales verreden in de Sportboulevard aan de Fanny Blankers-Koenweg. De Nederlandse ploeg neemt het in eigen land op tegen wereldtoppers uit Canada, China, Korea en de Verenigde Staten. De races worden afgewisseld met dj’s, lichtshows en entertainment.

Ondernemers in de binnenstad zetten hun beste beentje voor met speciale ‘World Cup-acties’. Dordtse kinderen en jongeren maakten de afgelopen maanden kennis met deze sport tijdens ‘Shorttrack on Tour’: Liesbeth Mau-Asum, oud-Olympiër en viervoudig Nederlands kampioen gaf spreekbeurten in de klas en verzorgde samen met trainers van ijssportvereniging Alblassserwaard clinics in de Sportboulevard. Tijdens de opening op vrijdag zitten 2.300 Dordtse scholieren uitgedost in oranje op de tribune van de Sportboulevard.

Lees ook:WK Shorttrack teams in Thialf IJsstadion
Lees ook:Crocs City Beach! Tour Leiden
Lees ook:Herfstpop Rijswijk sluit openluchtseizoen af
Lees ook:ISU EK Shorttack in Dordrecht
Lees ook:WK Superbike 2014 op TT-Circuit Assen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>