Meer beleving met populaire fietsroute ‘RONDJE ZWOLLE’

IMG_20160604_173820De populaire fietsroute Rondje Zwolle heeft een update gekregen en is verschenen in een nieuw jasje. De route van ruim 40 kilometer kan vanaf nu in twee richtingen gefietst worden: tegen de klok in en met de klok mee, voor een andere beleving. De routebordjes zijn in een groene en roze variant uitgevoerd. Langs de route zijn 23 (horeca) locaties uitgelicht en daarnaast zijn er leuke tips en bezienswaardigheden toegevoegd op de achterzijde van de kaart (bron: persbericht).

Rondje Zwolle kan worden gehalveerd: er is dan een zuidelijk rondje van 25 kilometer en een noordelijk rondje van 30 kilometer. Ook is er een handzame uitklapbare overzichtskaart verschenen met naast het fietsrondje Zwolle ook het wandelrondje Zwolle van ruim 50 kilometer, met toegevoegde horecagelegenheden en bezienswaardigheden langs de route. Verder is er een app te downloaden waarop je met je smartphone met gps de route kunt volgen en waardevolle informatie verkrijgt. De nieuwe kaart is alleen tijdens Meimaand Fietsmaand gratis verkrijgbaar bij de Zwolle Tourist Info Punten op vertoon van de lezersbon in de media. Vanaf 1 juni is de ‘Rondje Zwolle’ kaart  met alle ins & outs verkrijgbaar voor €2,- per stuk bij alle Tourist Info Punten en deelnemende bedrijven aan de route.

 

Lees ook:Stadswandeling Zwolle nu ook in Engels en Duits
Lees ook:Halloween Night of Darkness 2016 in Beverwijk
Lees ook:Drentse Fiets4daagse
Lees ook:Start Giro d’Italia 2010 in Amsterdam
Lees ook:Wielerklassieker Ster van Zwolle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>