Europese Jeugd Kampioenschappen Zwemmen in Dordrecht

Dordrecht is van woensdag 9 tot en met zondag 13 juli gastheer van het Europese Jeugd Kampioenschappen (EJK) Zwemmen. Er doen 510 deelnemers uit 43 Europese landen aan mee aan de wedstrijden in het zwembad van de Sportboulevard: in Dordrecht. Het beste van het beste  onder de jeugd doet mee aan de EJK: topsport in Dordt!

De EJK is de plek waar in het verleden toppers als Pieter van den Hoogeband, Femke Heemskerk en Naomi Kromowidjojo aan hun internationale opmars begonnen. Tussen de series en de finales door worden de Challenger wedstrijden gehouden, waar zwemtoppers uit het oranje team van de KNZB de laatste tickets kunnen veroveren voor het EK Zwemmen in Berlijn. Tickets: zie website.

Lees ook:Amsterdam Swim Cup 2012
Lees ook:Eindhoven Swim Cup 2014
Lees ook:EK Beach Soccer in Scheveningen
Lees ook:EK Beachvolleybal 2012 in Scheveningen
Lees ook:Sjinkie Knegt tijdens finale Worldcup Shorttrack in Dordrecht geblesseerd afgevoerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>