Samen Oranje – Argentinië kijken: waar staan de buitensschermen?

download (1)Woensdag 9 juli wordt het opnieuw spannend voor Oranje: de halve finale van Nederland tegen Argentinië op het WK voetbal in Brazilië, in speelstad Sâo Paulo. Het is de vijfde keer dat beide landen elkaar op een WK tegenkomen. Dit keer kijkt de hele wereld reikhalzend uit naar de match met twee giganten: ‘onze’ Arjen Robben en ‘hun’ Lionel Messi.

Kim Holland heeft dames opgeroepen om haar voorbeeld te volgen en mee te doen aan haar blote-borstenactie, als Oranje wint. De wedstrijd begint laat (22.00 uur), maar Nederland zal opnieuw massaal tv kijken: thuis, bij de buren, bij een (sport)vereniging of in de kroeg. Nu het zo goed gaat met Oranje, staan steeds meer gemeenten grote buitenschermen toe, al volgen grote steden slechts schoorvoetend. KLIK HIER voor een (zo compleet mogelijk) overzicht van buitenschermen en grote binnenschermen op woensdag. Overdag hoost het, maar in de loop van de middag klaart het op.

Lees ook:Samen naar WK voetbal 2014 kijken
Lees ook:Woensdag 9 juli: samen Oranje kijken – waar staan de buitenschermen?
Lees ook:Samen Oranje-Mexico kijken – waar staan de buitenschermen?
Lees ook:Samen Oranje – Costa Rica kijken: waar staan de buitenschermen?
Lees ook:Samen naar het EK voetbal kijken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>