Haarlemse Honkbalweek 2014

Sinds 1961 is Haarlem om het jaar in juli een week lang de speelstad voor een aantal sterke honkballanden, tijdens de Haarlemse Honkbalweek (2016: klik hier). Vrijdag 11 tot en met zondag 20 juli vindt de 27e editie plaats in de Spaarnestad. Dan schalt het bekende ‘Play Ball’ door het Pim Mulier stadion in Haarlem-Noord. Dit jaar met vier teams: Japan, Chinese Taipei, Team USA en Nederland strijden om de titel.

Jonge spelers hopen er een profcontract in de wacht te slepen en ons nationale team bereidt zich voor op het EK honkbal in september in Tsjechië. Vrijdag 18 en zaterdag 19 juli vinden de halve finales plaats en zondag de finale.

Lees ook:Haarlemse Honkbalweek 2012
Lees ook:28e Haarlemse Honkbalweek: vrijdag 15 t/m zondag 24 juli
Lees ook:Haarlemse Honkbalweek
Lees ook:Titanenstrijd om Olympische tickets in Thialf
Lees ook:Foute Cross 2012 in Lopik

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>