Topshelf Open in Autotron Rosmalen

7414.320[1]Zondag 15 tot en met zaterdag 21 juni is Autotron Rosmalen het domein van de 25e editie van het tennistoernooi TOPSHELF Open (2015: klik hier). Het is het enige internationale tennistoernooi op gras in Nederland en heette tot twee jaar geleden Unicef Open. Topshelf Megastores is de nieuwe hoofdsponsor. Er zijn wedstrijden voor dames en heren enkel en heren dubbel. Geen van de drie Nederlandse mannen wist het kwalificatietoernooi door te komen.

Zo vlak voor het Grand Slam Toernooi Wimbledon zien nogal wat tennistoppers Rosmalen als een goede voorbereiding. Het toernooi behoort tot de ATPO World Tour 250 en de WTA International categorie. Alle wedstrijddagen beginnen om 11.00 uur. Zaterdag 14 en zondag 15 juni zijn de kwalificatiewedstrijden. Maandag begint het toernooi. De finale vrouwen dubbel is op vrijdag, de andere finales zijn op zaterdag. Op het KNLTB-Plaza (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond) vinden nevenactiviteiten plaats op mini-tennisbaantjes, clinics voor basisscholen en in het KNLTB-Paviljoen ‘In gesprek met …’ met 200 tennisverenigingen. Sinds 1990 verrijst ieder jaar een tennispark op het Autotron Rosmalen, dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen voor grastennistoernooien. Tot 1996 was het een herentoernooi, sindsdien zijn ook de dames van de partij.

Lees ook:TOPSHELF Open 2013 in Autotron Rosmalen
Lees ook:Topshelf Open 2015 in Autotron Rosmalen
Lees ook:Unicef Open Rosmalen 2012
Lees ook:Ricoh Open 2017 – toptennis op gras in Autotron Rosmalen
Lees ook:Ricoh Open Rosmalen – internationaal grastennistoernooi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>