Jumping Amsterdam 2014

Donderdag 23 tot en met zondag 26 januari is de Amsterdamse RAI het domein van de 55e editie van Jumping Amsterdam (2015: klik hier), een jaarlijks hoogtepunt op de hippische kalender. Jumping Amsterdam staat bekend om een sterk deelnemersveld in de wereldbekerwedstrijd dressuur, met de Grand Prix Special op vrijdag en de FEI Reem Acra World Cup Dressage op zaterdag. De wereldtop komt graag vanwege de entourage, het programma, lekker eten en drinken, Amsterdamse zangers en het enthousiaste publiek. 

Ook springruiters uit de hele wereld weten de RAI te vinden; uit Nederland komt nagenoeg de complete Nederlandse ruiterploeg naar de RAI. De internationale wedstrijden zijn vrijdag tot en met zondag. De Grote Prijs van Amsterdam is het belangrijkste springonderdeel en is op de afsluitende zondag. Vrijdag en zaterdag zijn er wereldbekerwedstrijden in de dressuur. Zondag begint met de kinderochtend. Het Leidseplein in de RAI staat ook dit jaar weer volop in het teken van Amsterdams entertainment tot in de vroege uurtjes. Peter Beense en Danny de Munk zorgen samen met café Bolle Jan voor de feestelijke afsluiting op vrijdag- en zaterdagavond. Dit jaar komt de Hongaarse paardesnhow Puszta naar Jumping 2014.

Lees ook:Jumping Amsterdam: internationaal hippisch evenement in de RAI
Lees ook:Jumping Amsterdam 2013 in de RAI
Lees ook:Jumping Amsterdam 2011 in de RAI
Lees ook:Jumping Amsterdam 2012 in de RAI
Lees ook:Jumping Amsterdam in de RAI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>