Santa Run 2013 in heel Nederland

Een traditie die is overgewaaid uit Amerika, is de Santa Run: voor een goed doel rennen in Kerstmanpakjes (2014: klik hier). Zo organiseren lokale Rotary clubs Rotary Santa Runs in het hele land en kiezen er hun eigen (lokale) goede doelen. In Nijmegen begint donderdag 19 december 2013 om 19.15 uur in de Molenstraat een loopevenement over 2,5 of 5 kilometer voor UNICEF. Diezelfde avond rennen vanaf 18.00 kerstmannen en -vrouwen een parcours van 5 kilometer door de Winter-Efteling: Q-santarun, ten bate van de voedselbank.

In Eindhoven doen op zaterdagavond 21 december duizenden kerstmannen en -vrouwen mee aan de Santa Run Brandevoort.  Een aantal Rotaryruns vonden afgelopen weekend plaats. De komende dagen zijn er runs in onder meer Aalsmeer (21/12), Amsterdam (Gelderlandplein, 22/12), Den Helder (22/12), Dordrecht (21/12), Emmen (21/12), Gorinchem (21/12), Leeuwarden (21/12), Purmerend (21/12), Roosendaal (22/12) en Waddinxveen (21/12).

Lees ook:Santa Runs: overgewaaid uit de VS en steeds populairder in Nederland
Lees ook:Steeds meer Santa Runs in Nederland
Lees ook:Santa Runs 2012 in het land
Lees ook:Q-santa-run 2009 Rotterdam
Lees ook:Santa Run Rotterdam 2010 gaat niet door

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>