Internationale Honden Tentoonstelling Eindhoven

@Erik Feenstra

@Erik Feenstra

In het Beursgebouw van Eindhoven staat van vrijdag 5 tot en met zondag 7 februari 2010 de 33  editie van de Internationale Honden Tentoonstelling (editie 2011: klik hier). Kynologenclub KC De Kempen is de organisator (kynoloog = hondenkenner). De tentoonstelling is bekend in de hele wereld: in totaal zijn 2400 rashonden uit diverse landen te zien, verdeeld over 230 rassen.  Ook de keurmeesters komen uit verschillende landen.

 

Het hoogtepunt is de keuring van de beste hond van de show op dagmiddag. Vrijdag staan de herdershonden, keeshonden, lopende,  zweet- en staande honden op het programma. Zaterdag is het de beurt aan terriërs, dashonden, retrievers, waterhonden en windhonden. Zondag komen aan bod: pinschers, schnauzers, molossers, berg –en Zwitserse Sennenhonden en de gezelschapshonden. Verdere informatie; zie website. De deuren staan iedere dag open van 9.00 uur tot 17.30 uur. De keuringen beginnen iedere dag om 10.00 uur. De entree kost € 7,=, kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee; tickets zijn aan de deur te krijgen. Bezoekers mogen dit jaar hun eigen  hond niet mee naar binnen meenemen.

Lees ook:Internationale Hondententoonstelling Eindhoven
Lees ook:Honden Pinkstershow Arnhem 2010
Lees ook:Honden Pinkstershow Arnhem
Lees ook:Internationale Hondententoonstelling Eindhoven
Lees ook:Honden Pinkstershow 2011 in Arnhem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>