Paardenfestijn Zwolle International

Het nieuwe hippische jaar begint met ruim twee weken paardensport op hoog niveau op Zwolle Internationaal (editie 2011: klik hier). Van zaterdag 2 tot en met zondag 17 januari 2010 zijn de IJsselhallen het domein van de 15e editie het internationale dressuur –en springevenement. Met een uitgebreid programma met de beste tuigpaarden, meest ambitieuze jeugdspringruiters, internationale springwedstrijden voor senioren, young riders, junioren en ponyruiters, dressuurwedstrijden senioren en met als hoogtepunt de finales van de Hippo Zorg Jumping Challenge.

Zaterdag zijn de tuigpaarden keuringen, met ’s avonds een knallende menavond. Zondag 3 tot en met dinsdag 5 januari treden ponyruiters, junioren en young riders aan op de springruiterwedstrijden, donderdag 8 tot en met zaterdag 9 januari op de dressuurwedstrijden, met ’s avonds een sterk internationaal deelnemersveld in een Kür op muziek en een paardenshow. Maandag 11 en dinsdag 12 januari vinden de Zwolse Handelsdagen plaats, de dagen daarna verschillende bokaalwedstrijden en donderdag 14 januari de ‘Mooiste Tuigpaarden avond van het Jaar’.  Tickets en tijden: zie website.

Lees ook:Zwolle International: paardensport in de IJsselhallen
Lees ook:Zwolle Internationaal – paardensport
Lees ook:Outdoor Gelderland 2011 bij kasteel Middachten
Lees ook:Zwolle International: paardensport
Lees ook:Nederlands Kampioenschap Springruiters op CHMierlo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>