Voetbal moet terug naar Publieke Omroep

Woensdag 16 januari pleitte acteur Pierre Mancinni op tv in ‘De Wereld Draait Door’ ervoor: voetbal moet terug naar de Publieke Omroep. Net als vroeger: zondag 19.00, de tune van Studio Sport begint, klaar zitten voor de buis, bord eten op schoot en lekker een uur lang naar de samenvattingen van de eredivisie kijken. De mooiste doelpunten terugzien. Nu zit voetbal op de commerciële tv weggestopt tussen reclameblokken en heren aan tafel die er erg veel belangwekkends over vertellen. Maar die mooie herhalingen: die brengen ze niet! Kom in actie en kijk op Bordweeropschoot.nl 

Lees ook:De eredivisie is terug
Lees ook:Hoe ontvlucht je de oranjegekte?
Lees ook:Hoe ontvlucht je oranjegekte?
Lees ook:EK-voetbal: wat doe jij met je vrouw?
Lees ook:Commerciële droom Spijkerman voorbij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>