Elfia Haarzuilens 2016 met lezingen van André Kuipers

elfia-festival-logo_1363892417[1]Zaterdag 23 en zondag 24 april zijn in het park en bos van kasteel de Haar het domein van Elfia Haarzuilens, Europa’s grootste kostuumevent in het grootste kasteel van Nederland. Tot twee jaar geleden heette het evenement Elf Fantasy Fair. Bezoekers kunnen een heel weekend onderdompelen in de wereld van de fantasy. Als kers op de taart komt ‘onze eigen’ ruimtereiziger André Kuipers op beide dagen een lezing geven, in het kader van het thema dit jaar: Time & Space.

Van klein tot groot: veel mensen komen verkleed als hun fantasieheld of -heldin. Geliefd is de traditionele Elfia Kostuumparade, waar dit jaar een Game of Thrones categorie aan is toegevoegd. Verder biedt het programma onder meer workshops, shows, demonstraties, troubadours, muziekgroepen en dans. Ieder jaar vinden er twee Elf Fantasy Fairs plaats: de light edition in april in Haarzuilens en de dark edition in het Limburgse Arcen in september. Elfia is zaterdag te bezoeken van 10 tot 22 uur, zondag van 10 tot 18 uur. Het kasteel zelf is ook te bezichtigen (hiervoor wordt een toeslag op de entreeprijs geheven). Er rijden pendelbussen van en naar treinstation Vleuten. Tickets: zie website.

Lees ook:Elfia Haarzuilens 2015
Lees ook:Elfia Haarzuilens in Kasteel de Haar
Lees ook:Elfia Haarzuilens: nieuwe naam van Elf Fantasy Fair in kasteel de Haar
Lees ook:Elfia Arcen 2015
Lees ook:Elf Fantasy Fair 2010 in kasteel De Haar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>