Poppenhuizen- en Mineralenbeurs Rijswijk

Expo & Event Center De Broodfabriek in Rijswijk is zaterdag 10 en zondag 11 maart 2012 het domein van poppenhuizen, poppen en miniaturen en tegelijkertijd van mineralen en fossielen. In het verleden werd deze locatie geëxploiteerd onder de naam Darling Market en daavcoor Evenementenhal Rijswijk. Sinds 1996 vinden hier veel publieksbeurzen plaats. Een weekend lang zijn prachtig gedetailleerde poppenhuizen en miniaturen te bewonderen, gemaakt door vakmensen. Daarnaast vindt er de Internationale Mineralenbeurs plaats. Bezoekers kunnen met één entreekaartje beide beurzen bezoeken.

 

Op de poppenbeurs zijn circa 170 stands met prachtig gedetailleerde poppenhuizen, tal van poppen en miniaturen. Tijdens deze editie wordt het Sissy Dreamhouse tentoongesteld, zijn er abonnementen te winnen op het tijdschrift P&M en zijn er workshops met koud porselein. Op de Internationale Mineralenbeurs bieden standhouders uit binnen- en buitenland hun vondsten en wereldwijde inkopen. Nieuw deze editie is de fossielententoonstelling Echinordermata (stekelhuidigen) en demonstraties edelstenenslijpen. De deuren zijn open op beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Poppenhuizen en mineralen in Rijswijk
Lees ook:Poppenhuizen en Mineralenbeurs in Rijswijk
Lees ook:Evenementenhal Rijswijk blijft open
Lees ook:Poppenhuizen en miniaturen Arnhem
Lees ook:Pop-Beer-Hobby Festival in Hilversum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>